Vill du ta din logistikverksamhet till nästa nivå?

3PL lager-, post- och paketsektorn och omnikanalsförsäljning står inför stora förvandlingar. Värdeflödeskedjor inom logistik och lagerhantering står står inför att påbörja nästa automationsfas. Inom post- och paketbranschen minskar postvolymerna samtidigt som e-handeln snabbt ökar paketvolymerna. Inom försäljning skapar den växande trenden mot Omni-Channel handel och dropshipping nya utmaningar, och inom 3PL behöver du införa modern plock- och lagerautomatiseringsteknik som till exempel AGV.

En perfekt digitaliseringspartner har en omfattande branschkompetens i kombination med den senaste spjutspetstekniken. Med Roimas lösningar för logistik och försäljning kan du automatisera processer och få synlighet i realtid för din värdeflödeskedja genom att använda IoT och artificiell intelligens i 3PL&4PL, post- och pakethantering och försäljning genom Roimas logistikplattformar; planera och prioritera personal- och leveranskedjor för att undvika suboptimering av resurser i transport- och distributionscenter med Quintiq-planeringslösningar; och förbättra kontrollen av integrerad lagerverksamhet genom AGV, robotteknik och automatisering för att uppnå överlägsen kostnadseffektivitet.

Branscherfarenhet

Vår långa branscherfarenhet i kombination med banbrytande teknik, såsom Machine Vision, maskininlärning, AI och IoT-funktioner, gör Roima till en perfekt partner för dina behov.

Arkitektur för mikrotjänster

Vår open source-baserade lösningsplattform möjliggör din agila och mikrotjänstbaserade utveckling, vilket ökar din processeffektivitet och ger snabbare avkastning på din investering

Snabb leverans med effektiv SaaS

Roimas SaaS-lösningar möjliggör extremt snabb implementering och hjälper dig att påskynda din digitala omvandling.

Frigör kraften i sömlös hantering av leveranskedjan

Värdeflödeskedjan är blodomloppet i de industriella nätverken. Med Roimas kostnadseffektiva, integrerade och globala lösning kan du effektivt hantera hela din leverantörskedja. Verktygsuppsättningen sträcker sig från hantering av inköp till materialflöden inom tillverkning, kompletterad med storskalig lagerautomation och logistikövervakning.

Få insyn i all verksamhet i realtid

Nyckeln till kontinuerligt förbättringsarbete är att ha pålitlig och uppdaterad information. All affärsinformation och alla planer sparas på en enda plats i realtid, vilket ger full transparens i verksamheten. När mängden data växer blir det än viktigare att kunna identifiera den information som är väsentlig för att snabbt analysera situationen och fatta beslut i god tid.

Sömlös integration i ditt nätverk av underleverantörer

Nätverksbaserade företag behöver flexibla lösningar för effektiv och punktlig kontroll och skalning av verksamheten inom hela produktions- och leveransnätverket. När allt från produktutformning och tillverkning till försäljning, lagerhållning, punktlig leverans och kvalitetssäkring samverkar smidigt gynnas både leverantör och slutkund.

Ingå serviceavtalet med en partner

Gör det lätt att introducera nya leverantörer och produkter i din portfölj: i Roimas lösning har du ett tydligt servicenivåavtal (SLA) med en enda leverantör, och stödet skräddarsys efter dina behov – så att du kan få ditt företag att växa på ett smidigt och problemfritt sätt.

Omfattande optimeringsfunktioner

Kärnan i hela lagerprocessen är stödfunktionerna för förvaring och lagerhantering. Det är viktigt att säkerställa att lagringen sker på ett optimalt sätt med tanke på andra lagerprocesser. Det är särskilt viktigt att styrningen av automatiserade lagerlösningar och relaterade integreringar fungerar i sammanhang där investeringar i automatisering ses som ett sätt att effektivisera.
roima-circle-icon-green-150x150

Nå nya höjder med Roimas lösningar för logistik och försäljning

Vår långa expertis och omfattande utbud av lösningar säkerställer att vi tillsammans kan hitta en lösning som perfekt uppfyller ditt företags unika affärsbehov. Våra tjänster använder den senaste tekniken och är helt kompatibla inbördes, vilket säkerställer snabb och smidig implementering. Man börjar tjäna in investeringen från den minut lösningen implementeras.

null
Roima FidaWare WMS Standard
null
Roima Transport
null
LOGIA WMS & WCS
null
Roima Control Tower
null
Roima WIRE
null
Roima CodeMaster
null
DELMIA Quintiq

Låt oss identifiera dina behov!

Genom våra rådgivningstjänster PreStudy och ROIWalk hjälper vi dig att välja den lösning som bäst passar ditt företags unika behov och ger den bästa avkastningen på din investering.

Se hur företag lyckas med Roimas lösningar för logistik och försäljning

Vi på Roima har dokumenterad erfarenhet av att hjälpa företag inom logistik och 3PL-verksamhet att övervinna sina utmaningar och öka lönsamheten.

Transval Industrial Services

transval_1024x589
För oss betydde det mycket att Roimas representanter var villiga att diskutera våra affärsprocesser och behov på olika nivåer i organisationen. Det är ju i slutändan dessa processer som är skälet till att vi köper in ett nytt IT-system.
Jussi-Pekka Hoskari
Business Director, Industrial Services
Transval Industrial Services

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Foto på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.