Hitta de bästa lösningarna för dina verksamhetsbehov

Vi hjälper företag med allt från resursplanering till styrning av tillverkningsindustri, livscykelhantering av produkter, automatiska avsyningssystem och logistik. Vår omfattande produktportfölj och gedigna expertis inom industrin täcker alla dessa områden med tillhörande behovsanalys och processutveckling.

Våra beprövade produkter utgör stommen i våra lösningar. Genom vårt och våra partners utbud av produkter skapar vi tillsammans med erfarna experter den bästa lösningen för de specifika krav din affärsverksamhet ställer.

Över 300 framgångsrika företag i Norden litar på oss. Vill du ta del av erfarenheten?

roima-circle-icon-green-150x150

Över 300 framgångsrika företag i Norden litar på oss. Vill du ta del av erfarenheten?

DELMIA Quntiq

DELMIA Quintiq gör det lättare att optimera verksamheten i hela kedjan. Plattformen underlättar också produktionsplanering, personaloptimering, avancerad planering och schemaläggning genom att resurser och processer kan hanteras i en samlad miljö och på alla nivåer av planeringen.

Artificiell intelligens och Machine Vision

Med hjälp av artificiell intelligens och Machine Vision kan du fatta smartare och snabbare beslut, förbättra kvaliteten, minska spillet och öka prestandan, samt öka vinsten och ta din kundnöjdhet till nya höjder.

Roima WIRE

Roima har decennier av erfarenhet av att utforma, bygga, utveckla och underhålla integrationslösningar mellan system och operatörer, och vår Roima WIRE-lösningsplattform erbjuder flera system- och operatörsintegrationer som lättillgängliga lösningar. Roimas molnintegrationslösningar levereras som en tjänst (iPaaS).

Azure IoT

Med sin unika kombination av färdigheter erbjuder Roima dig bästa möjliga heltäckande Azure IoT-lösningar och -tjänster. Utöver att Roima är certifierad Microsoft-leverantör är vi även AVEVA Endorsed Partner och OSIsoft Premier Partner.

Roima PreStudy

Roima PreStudy är den perfekta lösningen för dig som vill verifiera tidigare utvecklingssteg och teknikval, och säkerställa kontinuitet i din verksamhet – eller om du behöver specificera krav för ett helt nytt och omfattande tillverkningsstödsystem.

ROIWalk

Genom våra och ROIWalks rådgivningstjänster hjälper vi dig att välja den lösning som bäst passar ditt företags unika behov och ger den bästa avkastningen på din investering. Efter ROIWalk har du en tydlig plan för att utveckla din verksamhet som prioriteras utifrån affärsnytta.

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.