Vill du fatta smartare, bättre och snabbare beslut?

Letar du efter sätt att förbättra kvaliteten och automatisera processer?

Artificiell intelligens (AI) och Machine Vision är snabbt växande områden som revolutionerar produktionslinjer och värdeflödeskedjor genom att ta över ansvaret för tidskrävande löpande uppgifter som hanteras för hand, och genom att underlätta beslutsfattande baserat på realtidsdata och genom att göra det lättare att göra prognoser, analyser och mätningar. Med hjälp av AI och Machine Vision kan du fatta smartare och snabbare beslut, förbättra kvaliteten, minska spillet och öka prestandan, skapa mer vinst och ta din kundnöjdhet till nya höjder.

Förenklade och automatiserade processer

Färre mänskliga fel och personalresurser som frigörs för mer relevanta uppgifter

Exakta prediktioner för välgrundat beslutsfattande

Skaffa dig ny insikt och kunskap för att förbättra ditt företag

Automatisera affärsprocesser

AI-system kan utvecklas för hantering av repetitiva digitala arbetsuppgifter. En mängd olika affärsprocesser kan dra nytta av fullständig eller partiell automatisering för att minska förekomsten av mänskliga fel och frigöra mänskliga resurser för mer komplexa uppgifter.

Få insikt genom dataanalys

Maskininlärningsalgoritmer är effektiva när det gäller att hantera siffror och hitta mönster samt skillnader i stora mängder multivariabla data. Med hjälp av maskininlärningslösningar finns det alltid potential att lära sig något nytt från befintliga data och få ny och värdefull inblick i din verksamhet.

Förutspå trender och upptäck avvikelser

En upplärd modell kan användas för att förutsäga framtiden på basis av indata eller för att upptäcka avvikelser i nuvarande eller tidigare värden, så att du kan upptäcka defekter eller spill redan innan de dyker upp.

Effektivisera med hjälp av Machine Vision-lösningar

Machine Vision-system kan öka effektiviteten och effektivisera kvalitetskontrollen avsevärt. Vi uppfyller kundernas behov av mätning och kvalitetskontroll och utvecklar nya instrumentlösningar tillsammans med våra kunder. Vi levererar projekt från små enkla mätstationer till mer omfattande systemlösningar.
roima-circle-icon-green-150x150

Låt oss identifiera dina behov!

Genom våra rådgivningstjänster PreStudy och ROIWalk hjälper vi dig att välja den lösning som bäst passar ditt företags unika behov och ger den bästa avkastningen på din investering.

Se hur företag lyckas med Roimas lösningar för artificiell intelligens och Machine Vision

Bolefloor

Bolefloor
Det här systemet gör exakt det vi behöver. Det gjorde det möjligt att producera den här typen av golv i industriell skala. Utan sådan teknik skulle vår affärsmodell inte vara möjlig. Tidigare tog det en vecka för flera snickare att tillverka 100 kvadratmeter golv och nu kan en person göra samma sak på en dag!
Hannes Tarn
Partner and Development Director
Bolefloor

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

Pauli Komi

Industry Expert, Machine Vision

pauli.komi(at)roimaint.com

+358 40 739 3846

Johan, seminarium AI

Johan Bäckman

Business Development Director

johan.backman(at)roimaint.com

+46 70 684 73 99

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.