Roimas verksamhet bygger på långsiktigt samarbete med våra kunder för att vi ska kunna ge slutanvändarna ett mätbart mervärde.

Vår breda kundbas omfattar ett stort antal framgångsrika och tillväxtorienterade företag inom industri och logistik med verksamhet både inom Europa och globalt.

Roima är en ledande leverantör av smarta lösningar för industri och logistik. Vi arbetar främst inom logistik-, maskin- och utrustningstillverkning, tillverkning och relaterade värdeflödeskedjor. Flera hundra av våra ledande experter arbetar med över 300 företag i Europa, från små och medelstora företag till stora koncerner. Många av våra kunder är multinationella och har ett nätverk av underleverantörer som sträcker sig över flera länder.

 

null

Valmet Automotive

”Roima är inte bara vår partner, utan en betydelsefull del av vår anläggning.”

null

Lumene Oy

''Roimas molntjänst hjälper oss att förbättra effektiviteten i förpackningslinjen eftersom vi kan använda prestandaindikatorer och analysverktyg för grundorsaker i vår dagliga hantering.''

null

Refresco Finland Oy

”För att göra värdeflödeskedjan mer transparent tillhandahåller Roimas lösning en särskild märkningsapplikation som gör det lättare att övervaka enskilda produkter och som förbättrar spårbarheten avsevärt.”

null

Barona Varastopalvelut

”Vi letade efter en partner som kunde erbjuda oss en agil, effektiv och modern WMS samt god integrationsförmåga. Därför påbörjade vi ett WMS-utvecklingsprojekt tillsammans med Roima.”

null

Sarlin Oy Ab

”Vid en uppföljning konstaterade vi att faktureringstiderna verkligen hade förkortats drastiskt i och med det nya systemet.”

null

Wipak Group

”Roimas experter var extremt engagerade och ingenting var omöjligt för dem. Jag har inte varit med om många projekt där en leverantör kunnat samarbeta så bra som Roima gjorde.”

null

Bolefloor

”Det här systemet gör exakt det vi behöver. Det gjorde det möjligt för oss att producera den här typen av golv i industriell skala.”

null

Spendrups Bryggeri AB

”Förenklad lagerhantering möjliggör effektivare resursanvändning så att vi kan hantera de ökande volymerna.”

null

Maskun Kalustetalo

”Tack vare en genomtänkt ROI-beräkning blev även vår ledningsgrupp övertygad och investeringen fick grönt ljus.”

Andritz featured

Andritz

”Roima levererade en utförlig MES-plan med dokumentation baserad på ISA-95-standarden. Tack vare engagemanget och stödet från Roima kunde vi bekräfta våra mål, tydliggöra vårt uppdrag och förfina vår strategiska framtidsvision om MES-system.”

photo of Valon Kone professionals at work

Valon Kone

”Vi försökte först finjustera våra processer på egen hand men efter ett tag insåg vi att vi behövde hjälp.”

null

Airam

”Lagret är viktigt för Airam eftersom vi måste kunna lita på vår leveransförmåga och vår förmåga till god kundservice. Rådgivningstjänsten ROIWalk gav oss en tydlig bild av det aktuella läget och utvecklingsmålen för vårt lager.”

null

Fastems

”Sammanlagt 100 000 artiklar analyserades och harmoniserades vid integreringen av två ERP-system, så att de uppfyller företagets behov.”

null

Planmeca

”Ett bra ERP-system är som en välfungerande diskmaskin hemma: smutsig disk blir ren. Det är viktigt att den dagliga verksamheten fungerar smidigt.”

picture of Mika Vihavainen, Nextrom

Rosendahl Nextrom

”Vi har hanterat vår produktinformation med Roimas lösning i nästan 15 år. Artiklar, produktstrukturer, leveransbok, projekt och relaterade kunder och dokument är tillgängliga i systemet.”

null

Nedap

”Vad som skiljer Roima från dess konkurrenter är företagets förmåga att reagera på problem och möjlighet att hitta lösningar som är skräddarsydda för Nedaps behov.”

Beneq Oy

Beneq

”Tack vare systemet för hantering av produktdata vet vi alltid exakt vad som levererats till respektive kund.”

null

VAK

”Enligt alla indikatorer har vår verksamhet blivit betydligt effektivare: Ledtiderna har minskat med 32%, den elektroniska faktureringen har ökat från 16% till 51% och effektiviteten i serviceverksamheten har ökat.”

null

STERIS Finn-Aqua

”Vår produktdokumentation är inte utspridd längre. Vi lägger in all projektdokumentation i Roimas system så att den kan hämtas med några få musklick.”

null

LKI Käldman

”Roimas lösning kan anpassas efter vår växande verksamhet och stöder en kontrollerad tillväxt. Lösningen genomsyrar varje process inom företaget, från offerter till serviceverksamhet.”

null

Transval Industrial Services

”En viktig faktor var Roimas beredvillighet att diskutera våra verksamhetsprocesser och behov på olika nivåer inom vår organisation.”

null

Carrus Delta

"Roimas lösning intensifierar vår produktion och resursplanering.”

Marel_featured

Marel Red Meat Slaughtering B.V

”Hela värdekedjan inom företaget blir bättre när ingenjörerna får tillgång till rätt verktyg för att göra bättre och smartare 3D-modeller.”

Kirami - Roima customer

Kirami

”Roimas lösning har sparat tid, ansträngning och pengar åt oss.”

null

Suunto

”Tack vare Roima kunde vi snabbt skapa en plan för vårt MES-projekt. Roima såg också till att vi hittade konkurrenskraftiga lösningar för våra MES-behov.”

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Säljteam

sales(at)roimaint.com

SE: +46 21 12 22 50

FI: +358 20 525 3100

Eller berätta för oss vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss inom kort.

  Namn*

  Företag/Organisation*

  Mailadress*

  Telefonnummer*

  Meddelande

    

  Genom att skicka detta formulär samtycker jag till att Roima samlar in och lagrar min personliga information enligt Roimas sekretesspolicy.