Webbplatsens sekretesspolicy

Vi värnar om våra besökares integritet. Eventuella uppgifter som du lämnar på den här webbplatsen behandlas konfidentiellt och i enlighet med den finska personuppgiftslagen (523/1999).

Webbplatsens sekretesspolicy beskriver hur vi använder och behandlar den information som vi samlar in om dig när du besöker webbplatsen. Genom att använda vår webbplats godkänner du den här sekretesspolicyn och användningen av cookies. Du tillåter att cookies lagras på din dator genom att tillåta cookies i webbläsarens inställningar.

Webbplatsen innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Observera att Roima inte ansvarar för andra webbplatser eller annat dataskyddat innehåll.

Den här sekretesspolicyn uppdaterades senast den 12 april 2017. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra denna sekretesspolicy.

Vilka uppgifter samlar vi in?

När du besöker vår webbplats samlar vi in anonym information om dig avseende hur du använder webbplatsen. Exempel på uppgifter som samlas in: din IP-adress, vilken webbläsare du använder, information om datorns operativsystem och vilka sidor som har visats för dig. Informationen används för att utveckla och förbättra webbplatsen.

De enda personuppgifter vi samlar in är sådana som du frivilligt har lämnat på vår webbplats. När du fyller i kontaktformuläret ombeds du till exempel ange ditt namn och din e-postadress. Om du vill kan du också lämna fler uppgifter med relevans för kontaktförfrågan. Vi frågar också efter din e-postadress eller andra nödvändiga personuppgifter när du laddar ner publikationer från vår webbplats eller anmäler dig till evenemang som anordnas av oss eller våra samarbetspartner.

För att använda vissa avgränsade delar av vår webbplats kan du behöva skapa ett personligt, icke överlåtningsbart användarkonto. I dessa fall måste användaren registrera sig och lämna alla efterfrågade uppgifter. Användaren väljer eller tilldelas ett användarnamn och ett lösenord och är personligen ansvarig för att dessa hanteras och används på ett säkert sätt. Användaren ansvarar för alla aktiviteter som utförs med användarens personliga användarkonto. Användaren är skyldig att omedelbart informera Roima vid en eventuell förlust av användarnamnet och/eller lösenordet, eller om dessa kommer till tredje parts kännedom, samt om all obehörig användning av användarens användarkonto och andra överträdelser av datasäkerheten. Roima ansvarar inte för eventuella skador som uppstår till följd av felaktig användning av användarens lösenord eller användarkonto.

Om du har tillåtit cookies i webbläsarens inställningar kan din IP-adress kopplas till de uppgifter du har lämnat på vår webbplats på så sätt att vår kundkommunikation förbättras.

Hur använder vi dina uppgifter?

– För att hantera och besvara kontaktförfrågningar
– För att presentera innehållet på vår webbplats på ett sätt som är optimerat för din enhet
– För att följa användningen av vår webbplats och förbättra sidfunktioner och användarupplevelsen
– För att mäta effekten av marknadsföring och kampanjer
– För att marknadsföra och erbjuda våra tjänster till dig på det sätt lagen tillåter
– För att förbättra kundkommunikationen och identifiera potentiella kunder

Kommer dina uppgifter att vidarebefordras till tredje part?

Vi vidarebefordrar inte personuppgifter till parter utanför Roima Intelligence Inc. All information vi samlar in används endast på de sätt som beskrivs i den här sekretesspolicyn. De av våra medarbetare som behöver uppgifterna för att kunna utföra sitt arbete har rätt att använda informationen. Dina uppgifter vidarebefordras inte till andra organisationer i kommersiellt syfte.

Dina uppgifter kan dock överlämnas till företag som tillhandahåller tjänster till oss utanför EU och EES i enlighet med den finska personuppgiftslagen. Tredje part har inte tillstånd att använda uppgifterna i eget syfte och måste säkerställa att erforderliga dataskyddsåtgärder vidtas.

Hur kan du påverka din integritet?

Du har rätt att se vilka personuppgifter beträffande dig vi sparar, ändra uppgifterna och begära att uppgifterna raderas. Du har också rätt att förbjuda att dina uppgifter används för direkt marknadsföring.

– Förfrågningar som avser det ovanstående kan skickas via e-post till info@roimaint.com

– Om du inte vill uppge dina kontaktuppgifter via vår webbplats kan du skicka en kontaktförfrågan via e-post till info@roimaint.com eller ringa  +358 20-525 3100.

– Om du vill förhindra att webbplatsen lagrar cookies på din dator kan du blockera cookies från den här webbplatsen eller helt i webbläsarens inställningar. Du kan också radera befintliga cookiefiler på din dator när som helst. Mer information om webbläsaren finns på tillverkarens webbplats.

Tänk dock på att webbplatsens funktion kan påverkas om du blockerar cookies.

Cookies

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator. Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens funktion och användarupplevelsen. De cookiefiler vi använder på vår webbplats samlar inte in personuppgifter.

Vi använder tredjepartstjänster som Google Analytics för webbplatsanalys och marknadsföring. Dessa tjänster måste placera ut cookies för att fungera. De insamlade uppgifterna används för mätning och förbättring av webbplatsen och visar till exempel hur du kom till webbplatsen och vilka sidor du besökte. Tjänsteleverantörerna överför och lagrar informationen på sina servrar.

Google Analytics kan vidarebefordra uppgifter till tredje part om de anlitar tredje part för databehandling eller om detta fordras enligt lag. Google uppger att de inte lagrar några personuppgifter och därför inte kan identifiera enskilda personer. Google Analytics använder främst egna cookies för tillhandahållande av analystjänster.

Mer information om Google Analytics sekretesspolicy.

Hur kan du kontakta oss?

Om du har frågor eller synpunkter på den här sekretesspolicyn eller användningen av cookies får du gärna skicka ett e-postmeddelande till info@roimaint.com