RoimaCloud logo

RoimaCloud är en skalbar lösning för att utöka din internationella räckvidd med avancerade molntjänstprogram, och ger verktyg för effektivt samarbete och transparens mellan komplexa leveranskedjor samt logistiknätverk globalt. RoimaCloud är designat för att möta dagens växande behov av avancerad SaaS-kapacitet.

RoimaCloud Control Tower logo

Hela informationsflödet för leveranskedjan på samma plats

RoimaCloud Control Tower – nå informationen som samlas in från logistikverksamheten för att optimera din leveranskedja och fatta bättre beslut.
ikoni_forward_link
RoimaCloud Aton logo

Produktledning som molntjänst

RoimaCloud Aton – här får du alla funktioner för avancerad produktinformationshantering (PLM, PIM) utan att behöva investera i ny utrustning eller systemunderhåll.
ikoni_forward_link
RoimaCloud Transport logo

Digitala transportnätverk till ditt förfogande

RoimaCloud Transport – få kontakt med transportföretag direkt från ditt resursplaneringssystem och säkerställ fullständig spårbarhet för leveranser på land och till sjöss.
ikoni_forward_link
RoimaCloud Procurement logo

Hela inköpskedjan under kontroll

RoimaCloud Procurement – hanterar decentraliserade inköpsprocesser med en lättanvänd, intuitiv inköpslösning för hela organisationen.
ikoni_forward_link
RoimaCloud Networked Industry logo

Stöd för nätverksbaserad verksamhet

RoimaCloud Networked Industry – flexibla lösningar för effektiv och punktlig kontroll och skalning av hela produktions- och leveransnätverket.
ikoni_forward_link

Intresserad? Kontakta oss!

Roima
Experter på industrilösningar

info@roimaint.com
Tel.: 021 12 22 50