Roima Sverige till din tjänst!

Roima Sverige är experter på stödsystem för tillverkande industri och vår erfarenhet omfattar en mängd olika branscher som t.ex. kemisk industri, livsmedelsproduktion, läkemedelsproduktion, stålproduktion samt tillverkning av papper och pappersmassa. Vi har även erfarenhet från tillverkande och bearbetande verkstadsindustrier.

Roima Sverige har sina rötter i Sprymer AB, som grundades 2014. Vi finns i Västerås och Linköping. Med leveranser inom Sverige, Norden, Europa, och Asien, hjälper vi tillverkande industri inom olika branscher att öka sin lönsamhet, öka sitt resursutnyttjande, och öka sina marknadsandelar.

Roima-Sverige

Det som gör Roima unika inom området produktionsstödssystem är vår blandning av olika kompetenser. Många av våra medarbetare är specialister inom området mjukvara för produktionsstöd, t.ex. MES och SCADA. Andra medarbetare hos Roima är specialister på produktion och har gedigen erfarenhet från olika typer av tillverkande industri, t.ex. inom produktionsutveckling, processutveckling, produktionsledning, produktledning, och fabriksledning. Denna unika kombination gör att vi har en djup förståelse för våra kunders produktionsprocesser och utmaningar. Vi förstår vad som är viktigt för kundernas dagliga verksamhet, och hur vi skall tillmötesgå våra kunders krav och behov, samt hjälpa dem i sina utmaningar.

Hos Roima lägger vi stor vikt inte bara vid att göra utmärkta leveranser, men också hur våra kunder upplever oss som partner och leverantör. För att lyckas med detta jobbar vi ständigt med våra fem ledstjärnor; Lyhördhet, Hängivenhet, Ödmjukhet, Pålitlighet, och Överträffade förväntningar.

Allt som tillverkningsindustrin behöver

Roima har kontor i Sverige, Finland och Nederländerna. Våra 260 medarbetare har starka speciella kunskaper och erfarenheter – tillsammans är vi en kompetent och omfattande partner för tillverkningsindustrin. Roima har brett urval av  mjukvarulösningar för PDM/PLM, ERP, produktionsstyrning, vision-system, logistik … Läs mer om Roimas lösningar och produkter.

Från början av april kan du läsa mer på Roimas svenska hemsida – stay tuned!

Robert Majanen

Robert Majanen

Director, Sweden Operations

robert.majanen@roimaint.com
Tel. +46 70 641 26 99