Rapportering och analys

RoimaSoftware Lean System samlar all affärsrelaterad information på samma plats och ser till att hela organisationen får korrekta realtidsdata. Med den här lösningen kan du enkelt presentera information i realtid för ledning, säljteam, produktionsplanerare, projektledare eller anställda på lagret och fabriksgolvet och välja det sätt som de har störst användning för.

bild av rapport

Kombinera och visualisera data på många olika sätt

Med RoimaSoftware Lean Systems rapporteringsfunktioner kan du enkelt visualisera data i realtid på flera olika sätt, till exempel i form av diagram, nyckeltal och olika tabeller med färger och symboler. Ledningen kan bland annat utnyttja visuella prognoser för kassaflödet för att göra viktiga förutsägelser, samtidigt som projektportföljer ger projektledaren en övergripande bild av alla pågående projekt i ett lättillgängligt format.

Roimas lösning för rapportering och analys erbjuder färdiga visualiseringar, rapporter och datamodeller från Roimas programvara. Rapporteringslösningen kan användas med webbläsare och mobilenheter, och innehållet i RoimaSoftware Lean System blir genast tillgängligt, och är på förhand optimerat för rapportering. Förutom färdiga visualiseringar och rapporter kan du även skapa och dela dina egna kundanpassade rapporter. Detta gör att data kan kombineras och visualiseras på många olika sätt, vilket även möjliggör snabb filtrering och fördjupning i data på händelsenivå.

Beroende på kundens behov kan Roimas lösning för rapportering och analys även kompletteras med en IoT-baserad insamling av utrustningsdata från fabriksgolvet samt OEE-beräkning.

Intresserad? Kontakta oss!

Roima
Experter på industrilösningar

info@roimaint.com
Tel.: 021 12 22 50