0
+
KUNDER
0
MEDARBETARE
0
LÄNDER
0
MEUR
OMSÄTTNING

Pålitlig samarbetspartner

Vårt uppdrag är att hålla den europeiska industrin konkurrenskraftig. Tillsammans med våra kunder utvecklar och effektiviserar vi produktionen så att tillverkningsindustrin kan återvända till Europa, starkare och bättre än någonsin tidigare.

Vi ökar produktiviteten genom innovativa automationslösningar, smart användning av digital teknik och kontinuerligt förbättringsarbete. Våra medarbetare är experter inom sina områden och kan se igenom organisatoriska begränsningar och lösa upp internt silotänkande. Som kund till Roima kan du lita på att våra experter hittar den bästa lösningen för dig, i vårt eget erbjudande eller i vårt omfattande partnernätverk.

Vårt värdeerbjudande till våra kunder är: Identifiera – Förbättra – Skapa nytt. I praktiken hjälper vi våra kunder att hitta och avlägsna flaskhalsar för att kunna nå sin fulla potential, vilket leder till bättre lönsamhet och skapar nya affärsmöjligheter.

Vi talar samma språk som era medarbetare, från verkstadsgolvet till ledningen.

För kunden

Våra medarbetare utvecklar kundlösningar inom produktdatahantering, machine vision, affärssystem, produktionsstyrning och produktionsuppföljning, lager – och logistiklösningar.  Vi har över 260 medarbetare i Sverige, Finland och Nederländerna.

Vi arbetar för våra kunder och utvecklar våra produkter och lösningar tillsammans med dem för att vara säkra på att de tillgodoser deras behov. Våra kunders konkurrenskraft står i fokus för allt vi gör. Vi utför vårt uppdrag i enlighet med våra värdeord – de vägleder oss i vårt arbete varje dag.

Vi är stolt huvudpartner till ett stort antal tillväxtorienterade företag inom teknik- och livsmedelssektorn samt grossistbranschen. Roima är en tillförlitlig partner till Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Maskun Kalustetalo, Uponor, Valmet Automotive och 300 andra marknadsledande företag i Norden och globalt.

Varje år bjuder vi in våra kunder till en egen dag, RoimaDay, där vi träffas personligen och delar med oss av produktnyheter och idéerså att vi tillsammans kan inspireras av en gemensam framtidsvision.

Roima hjälper er att skapa framgång
idag och i framtiden