För att vi ska nå vårt mål har vi översatt det till ledord som ska hjälpa oss i det dagliga arbetet. Viktigast av allt är våra kunders konkurrenskraft.

Kundframgång | Ansvarstagande | Vinnande samarbete | Passion för produkter

Kundframgång

Vi på Roima, som företag och som individer, gör vårt yttersta för att låta våra kunder dra nytta av den digitala transformation de inlett. Vårt mål är att ge våra kunder möjlighet att nå hållbara resultat genom digitalisering.

Ansvarstagande

Roimas personal värdesätter ansvarstagande och våra relationer bygger på ömsesidigt förtroende. Vi vet att det är upp till var och en av oss att få saker gjorda, och vi föregår med gott exempel. Vår starka ansvarskänsla och förtroende möjliggör flexibilitet, både när det gäller att tillgodose våra kunders behov och i fråga om arbetsvillkoren för alla våra medarbetare.

Vinnande samarbete

Allt handlar om laget! På Roima arbetar all personal tillsammans, både med varandra och med våra kunder, för att skapa framgångsrika resultat. Vi älskar att lära av varandra och dela med oss av vår egen kunskap. Vi vet att ett lag bara kan vinna tillsammans genom samarbete.

Passion för produkter

Roima utvecklar våra produkter i nära samarbete med kunder och partner. Våra fantastiska produkter är resultatet av många års kunskap och erfarenhet och gör Roimas kunder mer konkurrenskraftiga – inte bara idag utan även i framtiden. Roimas produkter skapar hållbara resultat genom digitalisering.

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.