Allt började med ett behov: hur hittar man en partner som kan erbjuda omfattande kompetens och lösningar för digitalisering och optimering av hela värdeflödeskedjan – allt under ett och samma tak?

Det fanns många mjukvaru- och teknikföretag på marknaden för tillverkningsindustrin men de var relativt små och alla var nischade inom vissa smala områden. Lösningarna för de olika stegen i värdeflödeskedjan måste därför anskaffas separat från olika företag, vilket gör det svårt att hantera helheten.

Branschen hade ett stort behov av en lönsamhetspartner med kapacitet och resurser att hjälpa företag att stärka produktionen och optimera hela order-värdekedjan från start till mål: från försäljning och konstruktion till värdeflödeskedja, tillverkning, logistik och livscykelhantering av produkterna.

Roima Intelligence Inc skapades som för att möta dessa behov.

Bakom Roima fanns en önskan om en partner från vilken tillverkningsindustrin kunde få allt den behövde under ett och samma tak.

I praktiken startade projektet 2014 i och med etableringen av Roima Intelligence Inc.
Bildandet av Roima markerade starten på en berättelse med fokus på tillväxt. Sedan etableringen med endast 30 medarbetare och en omsättning på tre miljoner euro har företaget vuxit i en enorm takt: både personalstyrkan och intäkterna har tiodubblats.

Idag erbjuder Roima en kombinerad och samlad erfarenhet av beprövade programvarulösningar från åtta tidigare mindre företag: finska Delta-Enterprise, Done Software Solutions, Lean Forward, Lean System, Modultek, danska LOGIA WMS samt svenska Sprymer AB och Part Trap AB är nu delar av Roima.

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.