Allt började med ett behov: hur hittar man en partner som kan erbjuda omfattande kompetens och lösningar för digitalisering och optimering av hela värdeflödeskedjan – allt under ett och samma tak?

Det fanns många mjukvaru- och teknikföretag på marknaden för tillverkningsindustrin men de var relativt små och alla var nischade inom vissa smala områden. Lösningarna för de olika stegen i värdeflödeskedjan måste därför anskaffas separat från olika företag, vilket gör det svårt att hantera helheten.

Branschen hade ett stort behov av en lönsamhetspartner med kapacitet och resurser att hjälpa företag att stärka produktionen och optimera hela order-värdekedjan från start till mål: från försäljning och konstruktion till värdeflödeskedja, tillverkning, logistik och livscykelhantering av produkterna.

Roima Intelligence Inc skapades som för att möta dessa behov.

Bakom Roima fanns en önskan om en partner från vilken tillverkningsindustrin kunde få allt den behövde under ett och samma tak.

I praktiken startade projektet 2014 i och med etableringen av Roima Intelligence Inc..
Bildandet av Roima markerade starten på en berättelse med fokus på tillväxt. Sedan etableringen med endast 30 medarbetare och en omsättning på tre miljoner euro har företaget vuxit i en enorm takt: både personalstyrkan och intäkterna har tiodubblats.

Idag erbjuder Roima en kombinerad och samlad erfarenhet av beprövade programvarulösningar från sju tidigare mindre företag: finska Delta-Enterprise, Done Software Solutions, Lean Forward, Lean System, Modultek och Logia Software samt svenska Sprymer AB är nu delar av Roima.

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta våra experter för att diskutera era verksamhetsbehov och ta första steget på er utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Säljteam

sales(at)roimaint.com

SE: +46 21 12 22 50

FI: +358 20 525 3100

Eller berätta för oss om vad du behöver, så hör vi av oss inom kort.

  Namn*

  Företag/Organisation*

  Mailadress*

  Telefonnummer*

  Meddelande

    

  Genom att skicka detta formulär samtycker jag till att Roima samlar in och lagrar min personliga information enligt Roimas sekretesspolicy.