Ge företag möjlighet att nå hållbara resultat genom digitalisering

Roima strävar efter att ge företag möjlighet att nå hållbara resultat genom digitalisering. Vi strävar efter att vara en europeisk specialist med en heltäckande vision och förmåga att genomföra planering och automatisering av värdeflödeskedjor, smarta fabriker, produktlivscykler och drifthantering.

Vi ökar produktiviteten genom innovativa automationslösningar, smart användning av digital teknik och kontinuerligt förbättringsarbete. Våra medarbetare är experter inom sina områden och kan se igenom organisatoriska begränsningar och lösa upp internt silotänkande. Som kund till Roima kan du lita på att våra experter hittar den bästa lösningen för dig, baserat på våra egna produkter eller produkter från vårt omfattande partnernätverk.

Det är för oss True Intelligence.

0
+
KUNDER
0
MEDARBETARE
0
LÄNDER
0
M
OMSÄTTNING
roima-circle-icon-green-150x150

Roimas huvudsakliga lösningsområden:

null

LÄS MER

Diskret tillverkning

Skala din produktion, maximera potentialen i leveranskedjan, förbättra beslutsfattandet och lean-arbetet.
Ge människor inom produktutveckling, försäljning, värdeflödeskedjan och eftermarknad möjlighet att arbeta tillsammans för att snabbare realisera kvalitetsprodukter och tjänster genom enhetliga processer, sömlös uppkoppling, analys och digitala tvillingar.
Modulära, konfigurerbara lösningar som SaaS eller lokala installationer med IoT och företagsomfattande uppkoppling.
null

LÄS MER

Processindustrier

Möjliggör verksamhetsoptimering och ständiga förbättringar genom uppkopplade smarta fabriker, digitala tvillingar och molntjänster i kombination med vår branschexpertis.
Öka din verksamhet och produktion med digitaliserad, branschledande praxis för kvalitet, hållbarhet och hantering av tillgångar.
Minska spill genom integrerad affärsplanering och materialhantering i hela värdekedjan.
null

LÄS MER

Logistik och handel

Automatisera processer och få transparens i realtid för din värdeflödeskedja genom att implementera IoT och AI i 3PL&4PL, post- och pakethantering och återförsäljning via Logistics Platforms.
Planera och prioritera personal och värdeflödeskedjor med Quintiq-planeringslösningar, för att undvika suboptimering av resurser i transport- och distributionscentraler.
Förbättra kontrollen över integrerad lagerverksamhet genom AGV:er, robotteknik och automation för att uppnå överlägsen kostnadseffektivitet.

När du bygger din framgång kan du lita på Roimas stöd – både nu och i framtiden

Oavsett om du behöver lösningar för resursplanering, hantering av tillverkningsprocesser, livscykelhantering, Machine Vision eller logistik täcker vår stora produktportfölj och gedigna branschexpertis alla dessa områden och tillhörande behovsbedömningar och processrådgivning. Under årtionden har vi tillsammans med våra kunder haft ett bra samarbete där vi har utvecklat vårt utbud. Mer än 300 framgångsrika företag i Norden har valt vår omfattande kompetens och högkvalitativa produkter.

Vi talar samma språk som era medarbetare, från verkstadsgolvet ända upp till ledningen.

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.