LIVSMEDELS- OCH
DRYCKESINDUSTRIN

Receptet för framgång


Konkurrensen i livsmedels- och dryckesindustrin är stentuff överallt i världen. Vill man skaffa sig konkurrensfördelar i livsmedelsförädlingsbranschen får man lov att bygga upp sin produktionsstrategi på digitalisering, förstklassig informationshantering och en företagskultur fokuserad på ständig förbättring. Våra bästa framgångsrecept har vi utarbetat tillsammans med våra vär derade kunder som aldrig kompromissar med kvaliteten. Att svara mot konsumentvanor innebär att erbjuda ett bredare produktsortiment, större volymer, och att räkna med kortare produktcykler och oförutsedda förändringar. Samtidigt fordrar ett pålitligt varumärke en allt striktare produktsäkerhet och spårbarhet, en allt mer dynamisk optimering av produktblandningar, recept och produktionsvolymer för att minimera antalet mänskliga misstag. Då man dessutom implementerar metoder för systematisk daglig ledning och ständig förbättring, kommer investeringarna att betala sig fortare samtidigt som effektiviteten och produktiviteten förbättras.

Kundfallstudier

null

SPENDRUPS

”Förenklad lagerförvaltning möjliggör en effektivare resursanvändning för hantering av tilltagande volymer.”

Johnny Wallén, IT Projects Supply Chain, Spendrups Bryggeri AB

Vi är stolta över våra fantastiska kunder:

Roima customers

Hur kan vi hjälpa er?

Låt oss veta vad ni behöver! Vi återkommer inom kort.

Prenumerera på Roimas nyhetsbrev