”Är du redo för framtiden?

kom och jobba hos oss på Roima!”

– Ulf Johansson, Sales Manager & Consultant

Roima har tagit på sig ett stort uppdrag – att stärka den europeiska tillverkningsindustrin. I takt med att rutinuppgifter automatiseras kan industrin börja erbjuda mer meningsfulla arbetsuppgifter. Hjälp oss att utveckla smarta lösningar för framtidens operatörer!

Som pålitlig partner till Nordens ledande teknik- och livsmedelsföretag har Roima god överblick över industrin som helhet. Vi jobbar i framkant av den digitala revolutionen med Industrial Internet of Things (IIoT), machine vision och smarta sammankopplade system.

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter som passar just din kompetens men som också ger dig möjlighet till kontinuerlig utveckling genom att du lär dig nya saker. På Roima har vi ett rättframt och positivt arbetsklimat som ligger i linje med våra värdeord. Om kontinuerligt förbättringsarbete, ansvar, transparens och meningsfullt arbete är viktiga aspekter för dig kommer du att trivas hos oss.

Kolla in våra lediga tjänster nedan och bli en del av vårt team!

Join us

”Även om Roima har växt mycket på kort tid känns det inte som ett stelt storföretag. Det är givande och meningsfullt att arbeta med duktiga människor. Jag fick nyligen väldigt positiv feedback från en nöjd kund – På Roima är det så trevliga människor!”

– Miika, MES-specialist

Lär känna oss!

Vi som jobbar på Roima utmanar oss själva varje dag för att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Det innebär snabbare produktion och högre kvalitet vid tillverkning av bilar, vindkraftverk, röntgenutrustning, livsmedel och mycket annat! Bäst resultat uppnås med ett entusiastiskt och motiverat team. Läs mer om medarbetarnas upplevelser, våra evenemang och sammankomster samt om givande workshops med våra kunder.

Följ oss @roimaint