”Är du redo för framtiden?

kom och jobba hos oss på Roima!”

– Ulf Johansson, Sales Manager & Consultant

Piia Halttunen, featured image

Welcome to Roima, Piia!

Welcome to Roima, Piia!The family of Roimians continues to grow We are pleased to announce a yet new addition to the growing family of Roimians:…

LUE LISÄÄ
Vårt mål är att vara en ledande partner och leverantör av de bästa lösningarna för våra kunder. Våra kunder är bland annat maskin- och utrustningstillverkare inom industri och logistik. Vi fortsätter vår tillväxtresa och vi är hela tiden på jakt efter nya medarbetare inom projektledning och mjukvaruutveckling.

Vårt uppdrag är att göra den europeiska industrin konkurrenskraftig. I vår verksamhet fokuserar vi på långsiktiga partnerskap med ett stort kundvärde. Våra experter tar redan idag hand om 300 kunder runt om i Europa.

Våra medarbetare jobbar med avancerad teknik, i en internationell miljö och med utmanande projekt inom sina områden med planering-, produktion- och logistikverksamhet. För oss är det viktigt att jobba tillsammans som ett team för professionell utveckling och maximal effektivitet. Det är en självklarhet att vår personal har möjlighet att frigöra sin fulla potential. Som arbetsgivare är vi stolta över den stora flexibilitet som finns i företaget, vilket gör det enklare för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv.

Kolla in våra öppna positioner och välkommen till ett fantastiskt team med stor expertis!

 

 

 

Kolla in våra lediga tjänster nedan och bli en del av vårt team!

”Även om Roima har växt mycket på kort tid känns det inte som ett stelt storföretag. Det är givande och meningsfullt att arbeta med duktiga människor. Jag fick nyligen väldigt positiv feedback från en nöjd kund – På Roima är det så trevliga människor!”

– Miika, MES-specialist

Lär känna oss!

Vi som jobbar på Roima utmanar oss själva varje dag för att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Det innebär snabbare produktion och högre kvalitet vid tillverkning av bilar, vindkraftverk, röntgenutrustning, livsmedel och mycket annat! Bäst resultat uppnås med ett entusiastiskt och motiverat team. Läs mer om medarbetarnas upplevelser, våra evenemang och sammankomster samt om givande workshops med våra kunder.