Kolla in våra lediga tjänster nedan och bli en del av vårt team!

Join us

Även om Roima har växt mycket på kort tid känns det inte som ett stelt storföretag. Det är givande och meningsfullt att arbeta med duktiga människor. Jag fick nyligen väldigt positiv feedback från en nöjd kund – På Roima är det så trevliga människor!

– Miika, MES Solution Specialist –

Vårt mål är att vara en ledande partner och leverantör av de bästa lösningarna för våra kunder. Våra kunder är bland annat maskin- och utrustningstillverkare inom industri och logistik. Vi fortsätter vår tillväxtresa och vi är hela tiden på jakt efter nya medarbetare inom projektledning och mjukvaruutveckling. Våra experter tar redan idag hand om 300 kunder runt om i Europa.
Våra medarbetare jobbar med avancerad teknik, i en internationell miljö och med utmanande projekt inom sina områden med planering-, produktion- och logistikverksamhet.

I vår verksamhet fokuserar vi på långsiktiga partnerskap med ett stort kundvärde. För oss är det viktigt att jobba tillsammans som ett team för professionell utveckling och maximal effektivitet. Som arbetsgivare är vi stolta över den stora flexibilitet som finns i företaget, vilket gör det enklare för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv.

Våra medarbetare jobbar med avancerad teknik, i en internationell miljö och med utmanande projekt inom sina områden med planering-, produktion- och logistikverksamhet. Kolla in våra öppna positioner och välkommen till ett fantastiskt team med stor expertis!

roima-circle-icon-green-150x150

Lär känna oss!

Vi som jobbar på Roima utmanar oss själva varje dag för att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Det innebär snabbare produktion och högre kvalitet vid tillverkning av bilar, vindkraftverk, röntgenutrustning, livsmedel och mycket annat! Bäst resultat uppnås med ett entusiastiskt och motiverat team. Läs mer om medarbetarnas upplevelser, våra evenemang och sammankomster samt om givande workshops med våra kunder.