Branschomvandling kräver nya typer av partner

Post- och paketindustrin genomgår just nu historiens största omvandling. Minskande postvolymer och ökad paketvolymer för e-handel skapar en unik uppsättning omständigheter. Megatrender förändrar affärslandskapet och skapar nya krav, som användning av AI-baserad optimering inom sortering, transport och maskininlärning – inte minst den explosiva tillväxten av IoT.

En perfekt digitaliseringspartner har en omfattande branschkunskap i kombination med den senaste spjutspetstekniken. Det gör Roima till en idealisk partner för post- och budföretag.

roima-circle-icon-green-150x150

Höj ditt företag till en ny nivå med Roimas lösningar.

Roima har lång erfarenhet som leverantör av lösningar inom post- och budbranschen. Vi har levererat många viktiga och framgångsrika projekt relaterade till lagerhantering, styrlogik för sorteringsmaskiner samt styrning och optimering av leveranser och paketlogistik. Årtionden av erfarenhet i kombination med den senaste tekniken och agil utveckling gör Roima till en värdeskapande partner för alla företag med post- eller budverksamhet.

null

LÄS MER

Logistik och handel

Bästa kunskap om 3PL-verksamheter med effektiv SaaS

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Säljteam

sales(at)roimaint.com

SE: +46 21 12 22 50

FI: +358 20 525 3100

Foto på Mohsen Jahangir

Mohsen Jahangir

Sales, Sweden

mohsen.jahangir(at)roimaint.com

+46 73 677 07 40

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.

  Namn*

  Företag/Organisation*

  Mailadress*

  Telefonnummer*

  Meddelande

    

  Genom att skicka detta formulär samtycker jag till att Roima samlar in och lagrar min personliga information enligt Roimas sekretesspolicy.