Effektivitet idag och allt är klart för framtiden

Värdeflödeskedjor inom logistik och lagerhantering är redo för nästa fas inom automatisering. Framtida influenser inkluderar Industri 4.0, IoT och ökande efterfrågan på effektivitet och kostnadsminimering. Digitala ekosystem och plattformar kommer att bilda framtidens mikrotjänstbaserade lösningar och Systemarkitektur. Även om automatisering inte kommer att ersätta människor, kommer det att förbättra deras effektivitet genom olika automatiseringstekniker, till exempel automatiska truckar (AGV:er), skyttelsystem och robotar. Genom smarta lösningar kan du effektivt styra alla dina automationssystem och frigöra kraften i din värdeflödeskedja.

roima-circle-icon-green-150x150

Nå nya höjder med Roimas lösningar för logistik och 3PL

Roimas logistik- och 3PL-lösningar ger allt du behöver för att maximera effektiviteten i din värdeflödeskedja. Våra avancerade lösningar i kombination med vår djupgående expertis inom värdeflödeskedjor och banbrytande integrationskunskap gör det möjligt för transport- och 3PL-företag att leda den digitala förvandlingen utan att riskera den nuvarande lönsamheten. Med hjälp av våra lagerlösningar kan du hantera olika automationstekniker och plockplattformar, och vår mikrotjänstbaserade lösningsplattform gör det möjligt att använda motorer för regelbaserad styrning och maskininlärning. Gör en kostnadseffektiv, modulär implementering med hjälp av Roimas färdiga verktyg och koncept och skapa mer värde för dina kunder.

null

LÄS MER

Logistik och handel

Bästa kunskap om 3PL-verksamheter med effektiv SaaS

Se hur logistik- och 3PL-företag lyckas med Roima

Vi på Roima har dokumenterad erfarenhet av att hjälpa företag inom logistik och 3PL-verksamhet att övervinna sina utmaningar och öka lönsamheten.

Transval Industrial Services

transval_1024x589
För oss betydde det mycket att Roimas representanter var villiga att diskutera våra affärsprocesser och behov på olika nivåer i organisationen. Det är ju i slutändan dessa processer som är skälet till att vi köper in ett nytt IT-system.
Jussi-Pekka Hoskari
Business Director, Industrial Services
Transval Industrial Services

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

Arto Pellonpää

Arto Pellonpää

Account Director

arto.pellonpaa(at)roimaint.com

+358 50 314 1981

Petri Marttila_150x180

Petri Marttila

Account Director

petri.marttila(at)roimaint.com

+358 40 836 8897

Foto på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.