Utveckla precisionen och kvaliteten i verksamheten inom livsmedels- och dryckesindustrin

Livsmedelsindustrin genomgår snabba förvandlingar. Företagen ställs inför allt större krav på livsmedelssäkerhet, hållbarhet och spårbarhet från både myndigheter och kunder, och globala pandemier och djursjukdomar skapar nya utmaningar. För att kunna hantera dessa behöver företag större smidighet och snabbare reaktionsförmåga samt spårbarhet som kan granskas. Variationer i produktionspartier och krav på spårbarhet ställer höga krav på flexibla och effektiva lösningar för planerings- och produktionssystem. Moderna och digitala system möjliggör stöd till hela verksamheten och alla arbetsuppgifter trots avvikelser och förändrade förutsättningar.

roima-circle-icon-green-150x150

Nå nya höjder med Roimas lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin

Roima har över 100 års samlad erfarenhet och kompetens inom livsmedels- och dryckesbranschen. Genom Roimas högtillgängliga lösningar med stöd för flera anläggningar kan livsmedels- och dryckesföretag dra nytta av full insyn och mätbar utnyttjandegrad för faktabaserad produktionsstyrning, spårbarhet för produkter och processer och kvalitetshantering samt effektiv optimering av materialflödet.

Roimas lösningar för livsmedels- och dryckesbranschen ger visuella verktyg för planering av fabriks- och logistikpersonal, vilket gör det möjligt att balansera utbud och efterfrågan korrekt och få exakt spårbarhet. Lång erfarenhet i kombination med den senaste tekniken och agil utveckling gör Roima till en värdeskapande partner för alla företag inom livsmedels- och dryckesbranschen.

null

LÄS MER

Processindustrier

Smarta lösningar för att förändra hur du driver din fabrik

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa.

Valokuva Jan-Erik Mattsson

Jan-Erik Mattsson

Industry Director, Food&Beverage

jan-erik.mattsson(at) roimaint.com

+358 400 890 072

Foto på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.