Stärk lönsamheten för grossistverksamheten med effektiv logistik och lagerautomation

Oavsett vilken typ av grossistverksamhet du bedriver är logistikeffektivitet nyckeln till affärsframgång. Genom lagerautomation fullföljs dina kunders beställningar snabbt samtidigt som lagerhanteringssystemet ser till att dina lager är uppdaterade och hanteras effektivt. Med hjälp av Roimas smart lösningar kan du visualisera lagerbalansen i realtid, och alla automatiserade system hanteras effektivt, så att du utnyttjar hela potentialen i din försörjningskedja. 

roima-circle-icon-green-150x150

Förbättra din grossistverksamhets leveranssäkerhet och vinst med Roimas WMS-lösningar

Roimas lösningar för logistik och lagerhantering tillhandahåller allt du behöver för att maximera effektiviteten i din grossistverksamhet. Vi har branschkunskap, moderna och användarvänliga skalbara verktyg och brinner för att lösa kundernas affärsutmaningar. 

Med våra lagerlösningar kan du bemästra globala processer för flera lager och flera kunder i samma standardprogramvara, driva olika automationsteknologier och plockplattformar, och vår mikrotjänstbaserade lösningsplattform möjliggör användning av regelbaserad hantering och maskininlärning. Få en kostnadseffektiv, modulär implementering med hjälp av Roimas färdiga verktyg och koncept och skapa mer värde för dina kunder. 

null

LÄS MER

Logistik och handel

Bästa kunskap om 3PL-verksamheter med effektiv SaaS 

Se hur globala grossistverksamheter lyckas med Roima

Vi på Roima har en dokumenterad erfarenhet av att hjälpa företag inom global grossistverksamhet att hantera sina utmaningar och öka lönsamheten. 

Maskun Kalustetalo Oy

Maskus IT-chef Samuli Skog, Logistik- & IT-direktören Pepe Yli-Kaila och lagerchefen Jarkko Riihola ser framtiden an med stor tillförsikt.
Tack vare Roima-systemets moderna teknik, skalbarhet och extremt höga användbarhet på verkstadsgolvet, och den genomtänkta ROI-beräkningen blev även vår ledningsgrupp övertygad och investeringen fick grönt ljus.
Pepe Yli-Kaila 
Logistik- och IT-direktör
Maskun Kalustetalo Oy 

Hör av dig!

Kontakta våra experter för att diskutera dina verksamhetsbehov och starta din utvecklingsresa. 

Arto Pellonpää

Arto Pellonpää

Account Director

arto.pellonpaa(at)roimaint.com

+358 50 314 1981

Petri Marttila_150x180

Petri Marttila

Account Director

petri.marttila(at)roimaint.com

+358 40 836 8897

Foto på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller berätta för oss om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss inom kort.